Αρχική Σελίδα

Chengdu LST Science And Technology Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

Chengdu LST Science And Technology Co., Ltd.

 

Ιδρυμένο το 2009, LST Chengdu έχει την επαγγελματική ομάδα Ε&Α και ο εξειδικευμένος εξοπλισμός, ειδικεύεται στην κατασκευή της μέσος-υψηλής κατηγορίας εξοπλισμού σοκολάτας, όπως οι φορμάροντας μηχανές σοκολάτας, οι μηχανές επιστρώματος σοκολάτας, η σοκολάτα επικαλύπτοντας τις μηχανές, η μηχανή σχήματος μιγμάτων σοκολάτας & σιταριού, ο μύλος σφαιρών, η μετρίαση σοκολάτας, κ.λπ.

Chengdu LST Science And Technology Co., Ltd.

Ο εξοπλισμός σοκολάτας μας είναι δημοφιλής στη βιομηχανία τροφίμων. Συγχρόνως, τα προϊόντα που παράγονται από τον εξοπλισμό μας είναι επίσης στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας καραμελών επίσης. Εκτός από την εγχώρια αγορά, ο εξοπλισμός μας έχει πωληθεί ευρέως στη Γερμανία, την Ινδία, το Βιετνάμ, τη Νότια Κορέα, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Ρωσία, τον Ισημερινό, τη Μαλαισία, τη Ρουμανία Ισραήλ, το Περού και πολλές άλλες χώρες στον κόσμο.

 

 

Chengdu LST Science And Technology Co., Ltd.

Παρέχουμε την υπηρεσία cOem. Συγχρόνως, η υπηρεσία μεταπωλήσεων διάρκειας ζωής για τον εξοπλισμό μας παρέχεται στον παγκόσμιο πελάτη και αναμένουμε με ενδιαφέρον την επίσκεψή σας.

 

Chengdu LST Science And Technology Co., Ltd.

 

Συγχρόνως, το επαγγελματικές και άριστες σχέδιο και η ανάπτυξή μας έχουν κάνει τα προϊόντα μας έχουν λάβει τα διάφορες διπλώματα ευρεσιτεχνίας και τις πιστοποιήσεις, και είναι στην κυριάρχη θέση στη βιομηχανία.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας
Chengdu LST Science And Technology Co., Ltd. Chengdu LST Science And Technology Co., Ltd. Chengdu LST Science And Technology Co., Ltd. Chengdu LST Science And Technology Co., Ltd. Chengdu LST Science And Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : LST

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 1,000,000-2,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας μηχανή επιστρώματος σοκολάτας για τις πωλήσεις καλής ποιότητας μηχανή επιστρώματος σοκολάτας για τις πωλήσεις καλής ποιότητας μηχανή επιστρώματος σοκολάτας για τις πωλήσεις καλής ποιότητας μηχανή επιστρώματος σοκολάτας για τις πωλήσεις